Bell Schedules

Morning supervision starts at 7:50am.
We kindly ask that students arrive as close to the welcoming bell as possible.
Castlegar Primary Campus
Description / Period Start Time End Time Length
Morning Session I 8:25 AM 10:05 AM 100 min
Recess 10:05 AM 10:20 AM 15 min
Morning Session II 10:25 AM 12:00 PM 95 min
Lunch - eating 12:00 PM 12:25 PM 25 min
Lunch - playing 12:25 PM 12:40 PM 15 min
Afternoon Session 12:40 PM 2:12 PM 92 min
Dimissal 2:12 PM
Twin Rivers Campus
Description / Period Start Time End Time Length
Welcoming Bell - Entry 8:23 AM
Morning Session I 8:25 AM 10:05 AM 100 min
Recess 10:05 AM 10:20 AM 15 min
Morning Session II (Group A) 10:25 AM 11:50 AM 85 min
Morning Session II (Group B) 10:25 AM 12:00 PM 95 min
Lunch (Group A) 11:50 AM 12:30 PM 40 min
Lunch (Group B) 12:00 PM 12:40 PM 40 min
Afternoon Session (Group A) 12:30 PM 2:12 PM 102 min
Afternoon Session (Group B) 12:40 PM 2:12 PM 92 min
Dismissal 2:12 PM